Какво не е наред с лицето на Бен Афлек в последните снимки?

Последни актуални новини Какво не е наред с лицето на Бен Афлек в последните снимки? на Фабиоза

Някои фенове и медии са склонни да поставят под наблюдение знаменитости от световна класа. Няма промени в звездите външен вид могат да бъдат скрити от зорките им очи. По същия начин Бен Афлек наскоро беше на горещото място.

Онзи ден актьорът и филмов режисьор представи новия си филм в Мадрид, Тройна граница .Вграждане от Getty Images

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Когато „преди“ беше по-добре: 6 неуспешни пластични операции на известни личностиИ веднага щом кадрите от премиерата на филма изтекоха в интернет, феновете незабавно забелязаха променения външен вид на звездата.

Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images

Много потребители на социалните медии обърнаха внимание на факта, че лицето на 46-годишния Афлек приличаше на кола маска. И феновете предположиха, че „инжекциите за красота“ са виновни за това.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кортни Кокс разказа защо е решила да спре да използва ботокс след много години

Някои потребители също бяха на мнение, че актьорът се стреми да изглежда млад за любимата си, 38-годишната продуцентка Линдзи Шокус, с която наскоро отново се събра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Young Tribune (@ youngtribune1) на 28 февруари 2019 г. в 1:16 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Young Tribune (@ youngtribune1) на 5 февруари 2019 г. в 17:37 ч. PST

Както си спомняте, доста наскоро феновете се чудеха какво не е наред с лицето на Кейт Мидълтън. Първоначално потребителите на социални медии удряха херцогинята на Кеймбридж за дълбоко чело бръчки а по-късно заподозряха, че тя може да е прибегнала ботокс инжекции.

КаквоГети изображения / Идеално изображение

Смятате ли също, че лицето на Бен Афлек изглежда странно на последните снимки? Мислите ли, че актьорът наистина може да е получил „снимки за красота“? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 знаменитости с дълбоки бръчки на челото, които не са имали инжекции с ботокс

Популярни Публикации