Когато вали, се излива: Стефани Пауърс трябваше да се справи с рака на белия дроб същия месец, когато майка й почина

Последни новини, когато вали, вали: Стефани Пауърс трябваше да се справи с рака на белия дроб същия месец, когато майка й умря от Фабиоза

Популярната американска актриса Стефани Пауърс, известна най-вече с ролята на Дженифър Харт в мистериозния сериал Харт на Харт , имаше изключителна кариера.

Въпреки това реалният й живот не беше толкова светъл и щастлив.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Yab : Telly Bloke (@yab1970) 9 януари 2019 г. в 5:49 PSTТрябваше да се справи с много неприятности и две от най-трудните събития в живота се случиха едновременно.

За рака на белия дроб и смъртта на майка й

Стефани Пауърс беше диагностицирана с алвеоларен карцином, форма на рак на белия дроб, още през 2008 г. Разбира се, тя беше шокирана и не знаеше какво да прави.Въпреки това актрисата реши да се пребори с нея и да се подложи на цялото необходимо лечение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Robert Wagner Scrapbook ️ (@rjwscrapbook) 26 април 2019 в 12:00 PDT

През януари 2009 г. тя е оперирана и е отстранена част от десния й бял дроб. За съжаление беше точно същия месец, когато майка й почина от пневмония, на 96-годишна възраст. Трудно е да си представим как се е справила с нея!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от S H O W T I M E (@showtimeradio) 2 ноември 2018 г. в 12:48 ч. PDT

Актрисата реши да напише мемоари, за да сподели опита си с другите.

Настъпиха две събития, променящи живота, които ускориха написването на тази книга. Едната беше смъртта на майка ми, с която бях изключително близък и която споделяше къща с мен тук. Другото беше собственото ми откритие на рак на белия дроб и лечението му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от #RJwagnerhart2hartfan (@rjwagnerhart2hartf) 24 Фев 2019 в 9:33 PST

Стефани Пауърс беше официално омъжена два пъти: за Гари Локууд и Патрик Де Ла Шене. Въпреки това тя никога не е имала деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от #RJwagnerhart2hartfan (@rjwagnerhart2hartf) 26 Фев 2019 в 4:08 PST

The Харт на Харт звездата имаше изключително тежък период в живота, но тя успя да остане силна и вече е готова да разкаже историята си на други.

Популярни Публикации