Когато нещата се объркаха: „CSI“ Джордж Ийдс и съпругата му Моника имаха романтична любовна история, но приключиха в битката за развода и попечителството

Последни новини, когато нещата се объркаха: „CSI“ Джордж Ийдс и съпругата му Моника имаха романтична любовна история, но приключиха в битката за развода и попечителството във Фабиоза

Джордж Ийдс е успешен американски актьор, който е най-известен с ролята си на криминалист от Лас Вегас Ник Стоукс. CBS полицейска драма Разследване на местопрестъплението ( CSI ).Телевизионният сериал е доста популярен в САЩ и извън страната и със сигурност феновете познават този харизматичен сърцебиец от самото начало.

Когато нещата се объркаха:Гети изображения / Идеално изображениеОсвен актьорската си кариера, холивудският къс беше горд съпруг. Той се запознава с красивата си съпруга Моника Кейси през 2004 г. и двойката се сгоди близо шест години по-късно.

Двойката за първи път се срещна на снимачната площадка на Evel Knievel след като Джордж си счупи палеца и Моника се притече на помощ.Когато нещата се объркаха:Гети изображения / Идеално изображение

Джордж Ийдс беше влюбен докрай в своята любима и беше въодушевен, след като й направи предложение. Още през ноември 2009 г. актьорът каза:

Всъщност се сгодих за наистина мило момиче. Тя наистина беше моят шампион и ми помогна да преживея това.

Смята се, че двойката е била не само романтични любовници, но и „най-добрите приятели“, които са цели на връзката. На 4 август 2011 г. двамата завързаха възела и три години по-късно Джордж и Моника станаха родители - посрещнаха дъщеря Дилън.

Когато нещата се объркаха:Гети изображения / Идеално изображение

За съжаление нещо се обърка и най-щастливата двойка се обърна към нещастната. През 2015 г. Джордж Ийдс и Моника Кейси подадоха молба за развода и се оказаха в остра битка за попечителство над дъщеря им. Според Daily Mail , Джордж поиска съвместно физическо и юридическо попечителство, докато Моника - искаше единственото попечителство над детето им.

Двойката вече е преминала през развод и са решили да останат приятели заради дъщеря си Дилън.

Когато нещата се объркаха:Гети изображения / Идеално изображение

Джордж Ийдс обожава четиригодишната си дъщеря и според съобщенията напуска шоуто MacGyver да прекарва повече време с момиченцето си.

Популярни Публикации