Къде са добрите лекари на „Св. „На други места“ и как изглеждат?

- Къде са добрите лекари на „Св. „На други места“ и как изглеждат? - Знаменитости - Фабиоза

Медицинските драматични сериали са невероятно популярни сред публиката. Анатомията на Грей , Къща М.Д. , Добър доктор , и много повече имат фенове по целия свят, които търпеливо са чакали (или все още чакат!) за излъчване на нови епизоди.

Всъщност, десетилетия преди съвременните медицински драматични предавания, имаше успешен сериал, който разби телевизионната земя. Св. Другаде премиерата през 1981 г. продължи 6 сезона и спечели множество престижни награди.30 години по-късно, къде са сега неговите актьори?

St. Elsewhere (1982) / MTM ProductionsПомните ли Боби Колдуел (Марк Хармън)? Той беше виден пластичен хирург с трагична история. Първо му нарязаха лицето. И тогава, той се зарази с ХИВ и почина от СПИН в последния сезон.

St. Elsewhere (1982) / NBC Universal, Inc.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Живот след „Анатомията на Грей“: Патрик Демпси говори за това, защо напусна шоуто

След края на поредицата Марк Хармън участва в редица предавания, включително Чикаго Хоуп и Западното крило . Той също се появи в шепа филми. Но в днешно време Хармън е най-известен с ролята си на специален агент Лерой Джетро Гибс в популярна драма NCIS .

gettyimagesДори преди десетилетия беше очевидно, че актьорът, играещ д-р Чандлър, ще бъде голяма звезда.

St. Elsewhere (1982) / MTM Productions

През цялата си кариера Дензъл Уошингтън спечели две награди „Оскар“ и беше номиниран за още три.

gettyimages

Той може да се похвали с участието си в безброй филми, включително Ураганът и Американски гангстери . Не е чудно, че той е един от най-влиятелните и мощни актьори в бранша.

gettyimages

Телевизионната личност Хауи Мандел изобрази д-р Фискус - хирург, известен със своята лекота. Тъй като Мандел е комик, не е изненада, че той беше шегаджията на шоуто.

St. Elsewhere (1982) / MTM Productions

От края на поредицата той е отдал гласа си на много филми, като например Гремлини и Bobby’s World . Може да сте го виждали в America’s Got Talent, където той беше един от съдиите.

gettyimages

През 2012 г. имаше събиране на актьорите и 12 от актьорите се срещнаха, за да споделят спомените си от шоуто. Можете да проверите видеото по-долу!

Всъщност това беше шоу, което промени телевизията!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Назад е! Сезон 2 на добрия лекар със Шон Мърфи е потвърден

Популярни Публикации