Къде са сега: Оригиналният състав на „Наздраве“

- Къде са сега: Оригиналният актьорски състав на „Наздраве“ - Celebs - Fabiosa

„Наздраве“ беше един от най-популярните комедийни филми през 80-те и началото на 90-те. Пилотът излезе в ефир на 30 септември 1982 г., а шоуто продължи единадесет сезона с финала си на 20 май 1993 г.Предпоставката на това любимо шоу беше бар на име Cheers, разположен в Бостън, Масачузетс, където хората идваха да се отпуснат и да се разхождат. Той проследи живота на персонала на бара и някои от редовните му клиенти.Шоуто е излъчено от близо 25 години, но ако сте нещо като нас, сигурно все още гледате повторения и се смеете истерично заради шегите и еднолинейките. И може би дори се чудите какво е любимото ви ' Наздраве актьорите са до днес.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Бауи трябваше да бъде част от поредицата „Туин Пийкс“: 5 очарователни факта заТелевизорПокажи

Къде са те сега?

Нека настигнем някои от главните герои на телевизионното предаване.Тед Дансън

След представянето му в шоуто, което го спечелинаграда 'Златен глобус', две награди 'Еми' и няколко номинации за 'Еми', той продължи да участва в редица телевизионни предавания. Той имаше роля в минисериала Пътуванията на Гъливер (1996) и Мъмфорд (1999).

През 2011 г. тойсе присъедини към актьорския състав на CSI: Разследване на местопрестъплението където той играе ролята наръководител Д. Б. Ръсел.

Шели Лонг

Комикът Шели Лонг също все още е в играта. Наскоро тя участва във филма Различни цветя където играе баба на име Милдред.

gettyimages

Никола Коласанто

>

За съжаление той почина от инфаркт на 12 февруари 1985 г. Той беше на 61 години.

Рея Перлман

Актрисата продължи да участва в редица телевизионни филми. Днес тя играе ролята на майката на Дани, Анет Кастелано, в Проектът Mindy .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Roseanne ’:ТелевизорШоуто ще се завърне през пролетта на 2018 г. с целия оригинален актьорски състав

gettyimages

Джордж Уенд

Още от дните му на „Наздраве

Популярни Публикации