Къде е красивата му дълга коса? Наистина ли Джереми Ролоф подстрига къдриците си за голямата изненада на всички фенове?

- Къде е красивата му дълга коса? Наистина ли Джереми Ролоф подстрига къдриците си за голямата изненада на всички фенове? - Знаменитости - Фабиоза

Наистина ли Джереми Ролоф подстрига дългата си къдрава коса или това е просто конска опашка? Малки хора, Голям свят звезда буквално удари своя Instagram с нова снимка.

Публикувано от Джеръми Джеймс Ролоф (@jeremyroloff) 14 юли 2018 г. в 1:01 PDTКакво става с косата ти, Джеръми?

Джереми Ролоф не спира да изненадва феновете си в последно време. Преди две седмици, Малки хора, Голям свят звезда направи съобщение за бомба.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Край на ерата: Джеръми и Одри Ролоф напускат „Малките хора, големият свят“ след 14 години и 17 сезона

Джереми и съпругата му Одри решиха да напуснат шоуто след 14 години. Синът на Ейми съобщи новината чрез публикация в Instagram с молба към публиката да уважи избора му.БЛАГОДАРЯ за цялата любов и подкрепа. Вашите съобщения, коментари, подаръци и поща се забелязват и оценяват. Благодарим Ви, че уважавате нашето решение.

Това е съобщение за Джеръми Ролоф и неговото семейство по-специално: След 14 години, над 300 епизода и 17 сезона, времето дойде. Преди година взех решението този сезон да е последният ни. Беше невероятно бягане и не мога да кажа достатъчно благодаря на всички вас, които сте ни гледали и подкрепяли по време на пътуването. Имаме най-верните фенове по телевизията и оценяваме всеки от вас. Вие сте това, което направи това забавление. Все още ще подкрепяме семейството, тъй като те носят факела #LPBW напред. Това е решение, засягащо конкретно Одри и мен - шоуто трябва да продължи! Като се има предвид това, ние не изчезваме. Имаме много вълнуващи неща в работата и сме нетърпеливи да продължим работата, към която Господ ни е призовал! Отново благодарим и винаги се радваме, когато имаме възможност да се срещнем с някой от вас. Независимо дали е на летището, на улицата, по време на сезона на тиквата или на някое от предстоящите ни събития Beating50percent! БЛАГОДАРЯ за цялата любов и подкрепа. Вашите съобщения, коментари, подаръци и поща се забелязват и оценяват. Вие сте най-добрите. Благодарим Ви, че уважавате нашето решение. Също така искам да благодаря на екипа в TLC. Благодарим ви, че ни търпехте;) Предоставихте ни страхотна възможност и за това сме вечно благодарни * можете да гледате видеото на моя IGTV. Под милостта, Джереми

Публикувай, разпространява Джеръми Джеймс Ролоф (@jeremyroloff) 10 юли 2018 г. в 12:01 PDTСега Джереми отново е в центъра на цялостното внимание. Този път заради косата му. Риалити звездата публикува своя снимка от гърба си, на която изглежда сякаш е подстригал дългите си къдрици.

Публикувано от Джеръми Джеймс Ролоф (@jeremyroloff) 17 юли 2018 г. в 6:58 PDT

Разбира се, свикнахме да виждаме Джереми с опашка, но този път наистина изглежда, че той се сбогува с красивите си ключалки.

Публикувано от Одри Мирабела Ролоф (@audreyroloff) 14 юли 2018 г. в 11:48 PDT

Мненията на феновете му за прическата на Ролоф също са доста разнообразни.

37 Отрязвам

vantiz7 Сладко. Къса коса?

wpggal90 Свещенна крава!!!! Изглежда толкова различно!

stephielou22 НЕ ГО РАЗРЕЗИ! Това е кок !!!

theonly_kaykay Направих мащабиране ... по този начин бих могъл да кажа, че това е кок.

Какво мислиш? Джереми ли го подстрига? Моля, напишете вашето мнение в коментарите.

чрез GIPHY

Честит рожден ден, Одри!

Джереми Ролоф е страхотен съпруг. В случай, че се съмнявате в този факт, проверете най-сладкото му съобщение за рождения ден на прекрасната му съпруга Одри.

Джереми се присъедини към Instagram с разтапяща сърцето почит в чест на големия ден на Одри:

Няма друг, с когото да предпочета живота си! Обичам те, скъпа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОДРЕ! Вие сте красиво творение, невероятна съпруга и страхотна майка. Обичам вашето самоприемане и желанието за саморастване - да бъдете вие ​​и само вие, като същевременно търсите кой сте създаден да бъдете. Благодаря, че ме основахте, грижех се за мен и ме обичах толкова добре. Работата с теб е забавна. Играта с теб е радост. И отглеждането на дете с вас е чест. Няма друг, с когото да предпочета живота си! „Ако е наполовина по-добър от половината, която познаваме, ето Hail! до останалата част от пътя. ' Обичам те, скъпа! #journeyofjerandauj # beating50percent Изпратете на @audreyroloff любов за рождения ден!

Публикувай, разпространява Джеръми Джеймс Ролоф (@jeremyroloff) 19 юли 2018 г. в 3:59 PDT

Ние се присъединяваме към всички най-добри пожелания към Одри Ролоф. Останете винаги красиви и позитивни, каквито сте! Честит Рожден ден!

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ейми Ролоф споделя нови очарователни снимки на сладките си внуци

Коса
Популярни Публикации