Коя е съпругата на Dermot Mulroney’s? Той сключва 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се жени за млада италианска продуцентка Тарита Чезарони

Дермот Мълроуни и Катрин Кийнър бяха женени от 17 години, но актьорът внезапно реши да подаде молба за развод. Година след това тя се омъжва за друга жена. Но кой е новият съпруг на Дермот Мълроуни?

Дермот Мълроуни и първата му съпруга Катрин Кийнър може би ще бъдат запомнени като една от най-красивите двойки в Холивуд, но техният съюз не трябваше да трае.

Коя е съпругата на Dermot Mulroney’s? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключва 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се жени за млада италианска продуцентка Тарита ЧезарониГети изображения / Идеално изображениеДвойката завърза възела през 1990 г. и след 17 години заедно, Моята най-добра приятелска сватба звезда реши да подаде молба за развод . Дермот Мълроуни и Катрин Кийнър споделят син заедно, но дори малкото момче не попречи на брака им да се развали.Коя е съпругата на Dermot Mulroney’s? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключва 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се жени за млада италианска продуцентка Тарита ЧезарониГети изображения / Идеално изображение

Мълрони посочи „непримирими различия“ като причина за развода им, който бе финализиран през 2007 г., 2 години след като двойката обяви раздялата си.Скоро Дермот Мълроуни се жени отново

Не се знае много за това как Dermot Mulroney срещна втората си съпруга, Италианският продуцент Тарита Чезарони, която е с 10 години по-млада от него.

Дори не знаем кога Цезарони стана приятелка на Дермот Мълроуни. И все пак двойката завърза възела през 2008 г., година след като актьорът стана официално неженен.

Коя е съпругата на Dermot Mulroney’s? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключва 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се жени за млада италианска продуцентка Тарита ЧезарониГети изображения / Идеално изображениеДермот твърди че любовната му история с Тарита е „епична“, но той не иска да споделя никакви подробности за нея. Новият съпруг на Дермот Мълрони също му дари деца, каквито са двойката отглеждане на две дъщери : Мейбъл и Сали Юни.

И двете момичета имат силни италиански корени. Мейбъл дори е кръстена в църквата на Сан Пиетро в Италия. Въпреки това цялото семейство живее в Лос Анджелис в имение от 2075 квадратни фута, закупено от актьора през 2018 г.

Мълрони и Цезарони обичат да пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите и предпочитат да не говорят за децата си. Те обаче присъстват заедно на някои събития, осеяни със знаменитости.

Коя е съпругата на Dermot Mulroney’s? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключи 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се ожени за младата италианска продуцентка Тарита Чезарони Коя е съпругата на Дермот Мълрони? Той сключва 17-годишен брак с Катрин Кийнър и се жени за млада италианска продуцентка Тарита ЧезарониГети изображения / Идеално изображение

Холивудската звезда също е много близка със сина си Клайд от провалената му връзка с Катрин Кийнър.

Изглежда, че Dermot Mulroney’s вторият брак е много по-успешен от първия и ние сме невероятно щастливи за него.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации