Кой е Марко Гарибалди? Той е бащата на сина на Присила Пресли, Навароне Гарибалди

Знаете ли как са свързани Навароне Гарибалди и Марко Гарибалди? Нека разберем повече за бащата на сина на Присила Пресли.

Присила Пресли стана популярна след 6-годишния си брак с покойния Елвис Пресли. Но познавахте ли бившия й приятел и бащата на сина й Навароне Гарибалди? Нека да разберем повече за него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Navarone (@nava_rone) на 5 декември 2017 г. в 10:18 ч. PST



Марко Гарибалди и Присила Пресли

Марко Гарибалди е бившият партньор на Присила Пресли. Той живее с бившата съпруга на Елвис от 1984 до 2006 г. Гарибалди е с 10 години по-млад от нея. Двамата се запознават през 1984 г. чрез общ приятел, който представя Марко като сценарист.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Присила Пресли Фан (@priscillasbeaulieu) на 22 септември 2018 г. в 8:46 ч. PDT

Гарибалди и Присила веднага го удариха и се преместиха заедно през същата година. Те продължиха да живеят заедно в Лос Анджелис, докато 22-годишната им връзка приключи през 2006 г. По време на престоя им заедно, те посрещнаха син Навароне Гарибалди през 1987 г.



Бащата на Навароне Гарибалди

Марко Гарибалди е американски предприемач с италианско наследство. Освен това е собственик на филмова компания Godfather Entertainment. Неговите области на опит включват писане, архитектура, софтуерно инженерство и обществена услуга.

Гарибалди е добре известен със сценаристите, режисурата и продуцирането на филми и телевизионни предавания като Далас, Стопаджията, Пауър Рейнджърс, и През залата.



Бившият на Присила е човек, който е известен лично. Като човек, който не е публична личност, не се говори много за него.

Как изглежда синът им днес

Навароне Гарибалди е роден няколко години след като Присила и Марко се събират. Той е прекрасното доказателство за любов, която някогашната двойка е споделяла.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Navarone (@nava_rone) на 19 септември 2018 г. в 19:55 ч. PDT

Синът на Присила е пораснал и поразително прилича на известната си майка. Navarone е американска певица и китарист. Той ръководи култовата класическа рок група Them Guns. Гарибалди е полубрат на Лиза Мари Пресли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Navarone (@nava_rone) на 11 май 2014 г. в 8:22 ч. PDT

Майката на две деца веднъж разкри, че Навароне като нейно дете е едно от най-големите й постижения, с които е най-горда.

Знаменитости
Популярни Публикации