Кой е съпругът на Necar Zadegan на NCIS: New Orleans? Актрисата и съ-звездата Гади Ерел са тайно сгодени от години

Феновете все още не могат да разберат дали „NCIS: Ню Орлиънс“ Некар Задеган е женен или не.

Е NCIS: Ню Орлиънс Некар Задеган се оженил или не ?! О, БОЖЕ МОЙ! Това е може би един от най-често задаваните въпроси сред феновете на сериала. Нищо чудно, тъй като Некар е държала личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от necarzadegan (@necarzadegan) на 4 септември 2019 г. в 9:37 ч. PDTНекар Задеган: женен или неженен?

Феновете познават младата и талантлива актриса Некар Задеган за появата й в много успешни телевизионни сериали, включително 24, Lost, CSI: Маями, и разбира се NCIS: Ню Орлиънс.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NCIS: Ню Орлиънс (@ncisnola) на 20 юни 2019 г. в 8:59 ч. PDT

Некар говори 4 езика, свири на китара и има страхотни вокални умения. Ярката й личност в съчетание с упорита работа направи актьорската кариера на Задеган огромен успех.В редките интервюта актрисата обича да говори за работата си и в същото време Некар поддържа личния си живот под ключ.

Статусът на връзката на Некар Задеган наистина е много интересен, тъй като феновете все още не могат да разберат дали звездата е омъжена или не.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от necarzadegan (@necarzadegan) на 16 октомври 2018 г. в 13:01 ч. PDTВъпросът е, че през 2009 г. Некар сподели прекрасен туит, в който спомена актьора Гади Ерел и разкри съществуването на някои нежни чувства между двамата.

Некар и Гади се срещнаха през 2008 г. на снимачна площадка В друг живот. Оттогава в пресата има много слухове, обмислящи дали партньорите са излизали или не.

Накрая през 2010 г. Задеган потвърди статуса си на връзка. В интервю за Сара Тоце Некар обяви, че двамата с Гади Ерел са били сгодени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от necarzadegan (@necarzadegan) на 8 август 2019 г. в 9:25 ч. PDT

Изминаха почти 10 години от това време, но феновете все още не знаят дали влюбените птици са завързали възела или не. Некар и Гади запазват интригата за семейното си положение. Въпреки това, техните сладки публични изяви заедно дават на феновете правото да предполагат, че актьорите са все още заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от necarzadegan (@necarzadegan) на 16 ноември 2016 г. в 15:50 ч. PST

Екранният съпруг на Некар Задеган

Въпреки че Некар Задеган пази личния си живот в тайна от обществените очи, връзката й на екрана е много по-отворена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от necarzadegan (@necarzadegan) на 24 септември 2019 г. в 15:46 PDT

Екранният съпруг на Некар Райън Портър в популярния сериал NCIS: Ню Орлиънс е изобразен от красивия актьор Хал Озсан.

Хал е роден в Кипър, но е прекарал по-голямата част от живота си в Лондон. Озсан също е успешен сценарист и продуцент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hal Ozsan (@hal_ozsan) на 23 април 2019 г. в 10:09 ч. PDT

Некар Задеган е майстор на изненадите. Актрисата успя да задържи годежа си под седем ключалки и сега не спира да заинтригува феновете със семейното си състояние. Но това, което знаем със сигурност е, че независимо дали Некар Задеган е омъжена или не, тя е щастлива в настоящата си връзка. И ние се радваме за нея!

Знаменитости Телевизия
Популярни Публикации