Коя беше първата съпруга на Джордж Клуни и защо каза, че никога не е искал да се жени повторно, след като се разведат?

Последни новини Коя беше първата съпруга на Джордж Клуни и защо каза, че никога не е искал да се жени повторно, след като се разведат? на Фабиоза

Днес Джордж Клуни е щастливо женен за Амал Клуни и те са две прекрасни деца , едногодишни близнаци Ела и Александър. Това е вторият брак на актьора, който може да изглежда съвсем малко вероятно за някои, които знаят какво е казал Клуни в миналото.Кой беше Джордж Клуниgettyimages

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от the_clooneys (@the_clooneys) на 7 декември 2018 г. в 5:44 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Амал Клуни се излъчва за Джордж Клуни и предлага рядко прозрение в живота й, преди да го срещне

Преди да срещне Амал, Клуни се зарече никога повече да не се жени. Той също не бързаше да има деца. Но какво доведе до такъв вид мислене?Кой беше Джордж Клуниgettyimages

Неуспешният първи брак на Клуни

През 1984 г. 23-годишният Клуни се запознава с бъдещата си първа съпруга, актрисата Талия Балсам. Двамата излизаха за кратко и Балсам се раздели с него. След това, няколко години по-късно, те отново започнаха да се срещат и завързаха възела през 1989 година.

Съюзът им не издържа - Клуни и Балсам се разделиха през 1992 г. Това беше много трудно време за актьора, тъй като той също се занимаваше със здравословни проблеми през този период. Качи много килограми и беше пълна бъркотия, каза той.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от love / hollywood (@lovehollywoodlove) на 21 септември 2018 г. в 12:11 ч. PDT

В интервю от 1996 г. с панаир на суетата , Размисли Клуни:

Вероятно - определено - не бях някой, който трябваше да е женен по това време. Просто не се чувствам така, сякаш дадох на Талия честен изстрел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Talia Balsam (@taliabalsam) на 29 май 2017 г. в 4:27 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Клуни: От тормозен тийнейджър до най-атрактивния мъж в света

Актьорът също го каза „Беше отговорен за провала на този брак.“ Това, което се случи по-нататък, обяснява отчасти защо двамата не бяха прави един за друг: Разводът започна приятелски, но завърши с това, че Клуни загуби голяма сума пари абсолютно ненужно. Той каза на списанието:

Бих казал на Талия: „Ти ми кажи колко - това, което смяташ за справедливо. Ще напиша чека. Няма да преговарям. Вместо това платих 80 000 долара хонорари на адвокати. И това ме влудява.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Antoine DeBrill (@debrillantoine) на 8 февруари 2018 г. в 17:32 ч. PST

След мъчителния развод актьорът разви отвращение към брака. Той многократно казваше той не планираше да се жени отново и стена, когато го попитаха за плановете да има деца. След това, някъде около 2014 г., Амал се появява в живота му и преобръща идеите му за брак и деца.

Кой беше Джордж Клуниgettyimages

Какво мисли бившата съпруга на Клуни за него?

Талия Балсам никога не стана толкова популярна като известния си бивш съпруг, но изглежда, че се справя добре. Пет години след развода с нея и Клуни тя се омъжва за актьора Джон Слатъри. Двамата дори са работили заедно: те се появиха като семейна двойка в хитовия сериал Луди хора .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от луда жена (@ madwom4n) на 7 април 2017 г. в 22:08 ч. PDT

Балсам работи с Клуни от раздялата им и тя не се обижда. Тя каза Хора :

Джордж е очарователен, той остава очарователен. Работил съм с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Диксън (@stephierin) на 19 август 2014 г. в 15:36 ч. PDT

Изглежда, че Клуни и Балсам са заровили брадвичката (ако някога е имало брадвичка за погребване). Те са доволни от съответните си съпрузи и за най-доброто отидоха по своя път!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джордж Клуни се отваря за това как бащинството е променило живота му веднъж завинаги

Популярни Публикации