Съвсем нов мъж: Джейми Оливър промени диетата си, което доведе до загуба на тегло от 28 килограма и впечатляваща трансформация

Джейми Оливър прие диета за отслабване, която му помогна да свали излишните килограми. Днес той е съвсем различен човек. Виждали ли сте неговата трансформация?

Отслабването не винаги е лесно и за Джейми Оливър той трябваше да направи голям преход към своя хранителен навик, за да постигне желаната промяна.

През 2018 г. известният телевизионен готвач разкри, че се смята за наднормено тегло и реши да направи нещо по въпроса.Според Огледало , Джейми Оливър обяви, че привлича помощта на треньора на знаменитости Джейми Сойер, за да му помогне да приведе тялото си във форма.

Телевизионната личност инстинктивно осъзна, че е много по-тежък, отколкото трябва да бъде, и е готов да направи важна промяна.Диетата за отслабване на Джейми Оливър

Днес Джейми успя да свали немалко килограми. Всъщност се съобщава, че сега той е с около 28 паунда по-лек от преди, и всичко това е благодарение на решаваща промяна в хранителните му навици.

Телевизионният готвач сподели, че е приел вегетарианска диета и е създал някои рецепти и в тази област.Джейми каза Радио Таймс че е отслабнал, като яде повече зеленчуци и става по-активен. Преминаването към вегетарианска диета е изключително трансформиращо и ползите са далеч отвъд загубата на тегло, разкри той.

Той добави, че е включил ядките в диетата си и е направил по-здравословен избор като цяло.

Изцяло нов мъж: Джейми Оливър промени диетата си, което доведе до загуба на тегло от 28 килограма и впечатляваща трансформация Цял нов мъж: Джейми Оливър промени диетата си, което доведе до загуба на тегло от 28 килограма и впечатляваща трансформацияГети изображения / Идеално изображение

В интервюто Джейми добави, че не е отслабнал, гладувайки или ограничавайки приема на храна.

Отслабнах (тегло) доста бързо и не го направих, защото не ядох. Ядох много, повече, отколкото бях свикнал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Оливър (@jamieoliver) на 30 септември 2019 г. в 10:46 ч. PDT

Някои лесни съвети за отслабване

Джейми може да е на нещо. Някои прости съвети за отслабване според NHS също така спомена такива идеи като ядене на здравословни ястия, добавяне на зеленчуци към вашата диета и активизиране като някои от начините да отпаднете излишните килограми.

Изцяло нов мъж: Джейми Оливър промени диетата си, което доведе до загуба на тегло от 28 килограма и впечатляваща трансформация Цял нов мъж: Джейми Оливър промени диетата си, което доведе до загуба на тегло от 28 килограма и впечатляваща трансформацияwavebreakmedia / Shutterstock.com

Пътуването за отслабване обикновено има някои обрати. Но историите за успех като Джейми са известни с това, че вдъхновяват и обучават онези, които искат да станат по-здрави и здрави.

Браво на Джейми, за да разбере какво му помага по отношение на диетата. Изглежда много горд от резултата си и феновете му приветстват усилията му.

Хакове за отслабване Отслабване Здраве Вдъхновение за отслабване
Популярни Публикации