Упи Голдбърг, за да разбере, че е била бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена

Последни актуални новини Whoopi Goldberg за откриването, че е била бременна на 14 и трудния избор, с който се сблъска с Fabiosa

Гледката домакин Упи Голдбърг е щастлива майка-на-едно. Нейната дъщеря Александрея има три деца, а най-голямата дъщеря на Александрея е самата майка, правейки Уопи прабаба .

Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и с трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването Тя беше бременна на 14 и трудният избор, с който се сблъскаГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Упи Голдбърг обвинява Холивуд за отказа да я види като красива жена заради цвета на кожата сиУпи приветства единственото си дете в първия си брак, на 17-годишна възраст. Но няколко години преди това, тя взе едно от най-трудните решения, пред които една жена може да се изправи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Мартин Дийн (@alexmartindean) на 21 януари 2016 г. в 16:57 ч. PSTУпи за бременността си на 14

На 14 години Уопи е била ученичка в католическо училище, а майка й е отглеждала нея и брат й като самотна майка.

По това време никой не беше говорил с нея за контрол на раждаемостта, но тя беше любопитна за физическия аспект на романтичната връзка. Скоро Уупи научи, че е бременна, когато тя не получи точка .

Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и с трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването Тя беше бременна на 14 и трудният избор, с който се сблъскаГети изображения / Идеално изображениеВ нейното есе за Изборите, които направихме , колекция от есета на хора, които са имали личен опит с абортите, Уупи си спомня колко се е уплашила, когато е разбрала, че е бременна:

Разбрах, че съм бременна, когато бях на четиринадесет. Не получих период. Не говорих с никого. Паникьосах се.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cineportraiture (@cineportraiture) на 13 март 2019 г. в 5:35 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Мисля за теб, всеки ден“: Упи Голдбърг не е преодоляла смъртта на майка си преди 8 години

Младата Упи беше отчаяна, но не говореше с майка си. За да прекъсне бременността, тя опита нещата, които нейните приятелки й препоръчаха, като горещи вани и съмнителни смеси. Когато тези не работят, Упи опитва друг метод. Тя написа:

В този момент се страхувах повече да не обяснявам на никого какво не е наред, отколкото да отида в парка със закачалка, което направих и аз.

За щастие тя оцеля и не нанесе сериозни щети на вътрешните си органи. Няколко години по-късно тя се омъжи и роди момиченце.

Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и с трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването Тя беше бременна на 14 и трудният избор, с който се сблъскаГети изображения / Идеално изображение

Упи на дъщеря си, посрещайки първото си дете

Историята не се повтаря в случая на Александрия . Дъщерята на Упи неочаквано забременя, когато беше на 15, но тя избра да запази бебето.

Говорейки нататък Шоуто на Джоан Ривърс по това време Упи призна, че не е доволна от новината. Но дъщеря й беше решена да роди детето и тя го направи.

Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването, че е бременна на 14 и с трудния избор, пред който е изправена Уопи Голдбърг за откриването Тя беше бременна на 14 и трудният избор, с който се сблъскаГети изображения / Идеално изображение

Както в случая на Вупи, така и на Алекс, изборът, който са направили, трябва да е бил изключително труден, но в крайна сметка са направили това, което е правилно за тях, и никой не трябва да ги съди за това.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Mystery Man Alert! Упи Голдбърг се е влюбила само веднъж, но не и с някой от 3-те си съпрузи

Популярни Публикации