Внуците на Упи Голдбърг са пораснали толкова бързо и все още са много като нея!

Последни актуални новини Внуците на Упи Голдбърг пораснаха толкова бързо и все още са много като нея! на Фабиоза

Упи Голдбърг не е просто рок звезда, телевизионен водещ и многократно награждавана актриса. Тя е нестандартна баба на тримата си внуци, които разграбва глупаво.

Упи ГолдбъргgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Mystery Man Alert! Упи Голдбърг се е влюбила само веднъж, но не и с някой от 3-те си съпрузиНетрадиционна баба

Единствената й дъщеря Алекс е родена от първия й съпруг Алвин Мартин. Алекс е актриса и майка на три: Амара Скай, 29, Джерзи, 23 и Мейсън, 20. Тя имаше първото си дете, когато беше само на 16, а бащата остава неизвестен. Известно е също, че се е омъжвала многократно за сегашния си съпруг Бърнард Дийн.

Упи ГолдбъргgettyimagesПрез 2007 г. Уопи, която стана баба доста рано в резултат на тийнейджърската бременност на дъщеря си, беше много преднамерена да бъде нетрадиционна баба.

Упи Голдбъргgettyimages

Внуците й не идват при нея за храна, каза тя, те идват за приключението.Дали са като Упи?

Но сега, когато самите деца са възрастни, колко от известната си баба са наследили? Оказва се, че доста приличат на Упи и изглежда са наследили творчески ген което върви в семейството.

Упи Голдбъргgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Горски рейкинг? Упи Голдбърг, ядосана от коментарите на Тръмп в Калифорния, иска той да млъкне

Амара Скай е визуална художничка. Jerzey вече има известен холивудски кредит като асистент на продукцията и е известен с интереса си към модата. А бебето на къщата, Мейсън, е посочено онлайн като актьор, продуцент и писател.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Мартин Дийн (@alexmartindean) на 9 януари 2016 г. в 1:01 ч. PST

Всички тези приключения с баба им определено се отплатиха.

Тя също е прабаба!

Друго нещо, което се случва в семейството: Станете баба достатъчно рано! На 45 години Алекс вече е един, което прави 63-годишния Уопи една от холивудските звезди в ексклузивния клуб на прабаби и дядовци.

Вижте тази публикация в Instagram

Всички се запознават с новото попълнение в семейството ми Чарли Роуз и да, малко съм неудобна, отне ми една минута и ДЪЛГО време! # thankGod4newlife!

Публикация, споделена от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) на 1 април 2014 г. в 11:43 ч. PDT

Тя стана прабаба, след като Амара роди дъщеря си, Чарли Роуз , през 2014 г. Горда и леко ръждясала Уопи сподели клип, на който се е захванала да храни красивата кърмачка след 40 години, без да кърми бебе. Очарователно!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Патрик Суейзи се съгласи да участва в „Призрак“ само с Упи Голдбърг

Популярни Публикации