Whoopi Gold Worth на Whoopi Goldberg: Носителката на Оскар печели 5 милиона долара годишно за модериране на гледката с други източници на доход

Упи Голдбърг впечатлява с нетната си стойност, тъй като получава 5 милиона долара само за модериране на шоуто

Упи Голдбърг има с какво да се похвали. Комикът, водещ на токшоу, актриса и активист има дълъг списък с отличия, включително Тони, Грами, две Еми, два Златни глобуса и Оскар.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 29 май 2019 г. в 9:47 PDTНетната стойност на Упи Голдбърг

Разбира се, нейната нетна стойност не е по-малко впечатляваща от заглавията! Това е приблизително 45 милиона долара, според CelebrityNetWorth.com и това е резултат от цялата й упорита работа и успех!Като част от това, нейната заплата от модерирането на The View се оценява на 5 милиона долара годишно.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 3 октомври 2018 г. в 12:31 ч. PDTИма обаче доказателства, че напоследък броят им е нараснал.

Нейните източници на доходи

Whoopi продаде имот в Калифорния за 8,8 милиона долара (над исканата цена). Поредната продажба на имот в Ню Йорк също донесе милиони през последното десетилетие. Тя се оказа добър инвеститор в недвижими имоти.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 28 Cher 2019 р. около 9:40 PDTИзточниците на приходи на Упи включват ролята й в актьорско майсторство, телевизионни участия, продажба на имоти, допълнителни концерти.

В допълнение към успеха си на сцената и на екрана, Уопи е написала много книги, много от които са за деца, и е международен посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 24 април 2019 г. в 9:43 PDT

Тя е еднакво добре известна със своите хуманитарни усилия в името на децата, бездомните, правата на човека, образованието, злоупотребата с наркотици и битката срещу СПИН, както и с много други каузи и благотворителни организации.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 30 октомври 2015 г. в 8:25 ч. PDT

Историята на кариерата на Упи е невероятна с толкова много награди за нейното име. Тя е една жена, която постигна върхови постижения и спечели целта си. Тя получи своята звезда на холивудската Алея на славата пред театър Kodak и сме почти сигурни, че нейната нетна стойност е абсолютно заслужена!

Популярни Публикации