Кой е в семейството: Двете възрастни деца на Джими Кимел, за които никой никога не говори

- Кой е в семейството: Двете възрастни деца на Джими Кимел, за които никой никога не говори - Знаменитости - Fabiosa

Кога Джими Кимел отвори шоуто си с монолог за разлика от много други, милиони зрители не знаеха какво да очакват. Цялата страна внимателно слушаше, докато Кимел се бореше със сълзите, разказвайки историята за сина си, роден със сърдечно заболяване. За щастие малкият Били претърпя успешна операция, която даде на тази история щастлив край.Кимел често говори за двете си малки деца, Били и Джейн , в шоуто, но почти никога не чуваме за по-големите му деца, Кейти и Кевин.Децата на Джими Кимел, за които не знаехме, че съществуват

Кимел и първата му съпруга Джина Мади се развеждат през 2002 г., след като са женени 14 години. Заедно имаха дъщеря Катрин, родена през 1991 г., и син Кевин, роден през 1993 г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джими Кимел направи признание: „Първо не исках да се доближа до сина си“Това са децата ми. Те са в голяма обувка.

Публикация от Джина Мади-Кимел (@ginathetomato) 5 ноември 2017 г. в 1:37 PDT

Когато се родиха Кейти и Кевин, Джими беше на двадесет години и измисляше как да бъде родител. Кимел казва, че е прекарвал много повече време с първите си две деца, отколкото с тези, които има сега, но предишният му опит му помага да балансира времето със семейството и работата.Време за мама - дъщеря.

Публикация от Джина Мади-Кимел (@ginathetomato) 30 януари 2015 г. 12:47 ч. PST

Честит ден на майките @ginathetomato - заснет от iPhone 5s на селфи стик

Публикация от Кевин Кимел (@kevinkimmel) 8 Май 2016 в 9:37 PDT

Въпреки натоварения си график, известният водещ все още намира време за по-големите си деца и е много близък с тях. Просто погледнете сладките съобщения, които Кейти и Кевин изпращат на баща си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Виж! Аз съм мама! “: Малката дъщеря на Джими Кимел имитира симптоми на бременност

Вижте колко сладък баща ми позира за снимка с тази ужасна жена, която цяла нощ се опитваше да продаде гериатрични вани (вероятно на амфетамини) и аз. Точно такъв тип човек е той - класен акт! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БАЩО !! ????

Публикация от Кейти Кимел (@katiekimmel) 13 ноември 2017 г. в 7:48 PST

Честит ден на бащата на моя приятел по риболов @jimmykimmel!

Публикация от Кевин Кимел (@kevinkimmel) 19 юни 2017 г. в 3:06 PDT

Какво правят Кейти и Кевин Кимел в наши дни?

Кевин Кимел едва доловимо върви по стъпките на баща си и работи като асистент на продукция в такива известни телевизионни предавания като Сървайвър и Голям брат .

Кейти, от друга страна, откри страст към нещо различно от телевизията. Тя работи с керамика и прави много сладки фигурки.

Още една снимка от моя проект в @wagonwheelschool ¨̮ ????

Публикация от Кейти Кимел (@katiekimmel) 8 Фев 2018 в 8:18 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Монологът на Джими Кимел на Оскарите през 2018 г.: трогателен, вдъхновяващ и весел

Джими Кимел Деца Семейство
Популярни Публикации