Защо водещият на известното токшоу Джей Лено и съпругата му от 38 години са бездетни

- Защо водещият на известното токшоу Джей Лено и съпругата му на 38 години са бездетни - Знаменитости - Fabiosa

Водещият на легендарното токшоу Джей Лено е благословен не само с грандиозна кариера, но и с невероятната си съпруга. Известният комик е със съпругата си Мавис Лено от 38 години и все още продължават да са силни. Лено разкри, че тайната му за дълготраен съюз се жени човекът, който бихте искали да бъдете. 'gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Без деца, без съжаление! Бети Уайт няма наследници, но има кой да се грижи за неяМейвис е председател на кампанията на феминистката фондация за мнозинство за спиране на джендър апартейда в Афганистан. Двойката дари 100 000 долара за каузата през 1999 г. и двамата все още участват активно в хуманитарното движение.

Сред цялата упорита работа Джей и Мейвис, макар и щастливи заедно и верни един на друг, никога не са имали деца. И така, виновни ли са натовареният им график?Без деца по избор

Джей и Мейвис Лено са от онези двойки, които решиха, че не искат деца. Това не се дължи на невъзможността да имат деца, а просто на техния избор.

gettyimages

В едно от интервютата Мейвис коментира решението им и пое пълната отговорност за него. Тя винаги е била против брака и против да има деца. Госпожа Лено си спомня как е гледала телевизионно предаване, когато е била по-малка, в което са изобразени съпрузи, които винаги са искали да избягат от съпругите си. Тя каза на майка си, че не иска да се жени, когато е само на 7 или 8 години.

За мен това е начинът, по който жените се хващат.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 38-годишният брак на Джей Лено става силен, защото той гледа на жена си

Мейвис наистина промени мнението си относно брака, когато се срещна Джей Лено , но не и децата. Тя го отнася като 'може би най-доброто човешко същество, което някога съм срещал,' и затова останаха заедно през всичките тези години. Той разбра и прие мненията й и избра живота без деца, само за да бъде с Мейвис.

gettyimages

Бездетен, но не и без бебе

Джей Лено може би е приел живота без деца, но все още има нещо в живота си, за което много се грижи. Известният водещ на токшоу е запален колекционер на ретро автомобили. В гаража му има около 150 коли и мотоциклети. Всички превозни средства се възстановяват и се грижат лично от Лено и неговия екип от механици.

Гаражът на Джей определено е негово бебе и, честно казано, гледайки разкошната му колекция от автомобили, можем да разберем защо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джон Гудман разкрива как 29-годишният му брак е оцелял от алкохолизма

Популярни Публикации