Уилям Елиът „Уил“ Рийв е изплютият образ на Кристофър Рийв, баща му

- Уилям Елиът „Уил“ Рийв е плюещото изображение на Кристофър Рийв, баща му - Знаменитости - Фабиоза

Когато имате деца, има голяма вероятност поне едно от тях да порасне, за да се превърне в плюещ образ за вас. Наистина е очарователно. Виждали сме много деца, които имат толкова необичайна прилика с известните си родители. Вижте някои от тях във видеото по-долу.Един от толкова интересните случаи, които наскоро направиха новината, беше Уил Рийвс. За съжаление той загуби баща си в много млада възраст. Той бе забелязан на благотворителна акция и едно нещо, което хората бързо забелязаха, беше колко прилича на покойния си баща. Кристофър Рийв.

Кристофър Д'Олиър Рийв

Кристофър Рийв беше известен актьор, продуцент, филмов режисьор и активист. Той е най-популярен с ролята си на класическия супергерой от комикси DC, Супермен. Участва и в други филми като Бостонците и Сладък Умен. По време на актьорската си кариера той спечели няколко награди, включително наградата на Гилдията на екранните актьори и номинацията за награда 'Златен глобус' за изпълнението си в телевизионния римейк на Заден прозорец (1998).

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Касиди: Легенда, квалифициран актьор и звезда на „Семейство Партридж“gettyimages

През 1985 г. Рийв се интересува от конна езда, страст, която той преследва дълги години. През 1995 г. обаче той участва в катастрофа с конна езда, която го парализира от врата надолу. В крайна сметка той почина през 2004 г. на 52-годишна възраст.

Кристофър и Дана Рийв

През 1992 г., няколко месеца след раздялата с бившия си партньор Гае Екстън, Рийв се запознава и се жени за Дана Морозини. Не след дълго двойката роди първото си детеУилям Елиът „Уил“ Рийв.gettyimages

Дана беше точно до него, докато се възстановяваше от инцидента си, докато накрая почина. Преди да умре, актьорът създаде фондацията за парализа на Кристофър Рийв, насочена към подпомагане на изследванията за лечение на гръбначномозъчни травми.

Дана оглавява фондацията след смъртта на Рийв. Година по-късно обаче тя е диагностицирана с рак на белия дроб и в крайна сметка умира на 6 март 2006 г. Фондацията е преименувана наФондация 'Кристофър и Дана Рийв'.

'Уил' Рийв

Уил беше само на 11 години, когато баща му почина. След като завършва колеж години по-късно, той се занимава известно време с актьорско майсторство, но в крайна сметка се установява в спортното излъчване.

Публикация, споделена от Уил Рийв (@willreeve_) на 22 декември 2014 г. в 15:40 ч. PST

Наскоро беше забелязан вгодишна гала за набиране на средства в чест на организацията на покойните му родители. Тази година домакин на събитието беше актьорът Джери О'Конъл.

Не може да се отрече, че 25-годишният приличаше поразително на известния си баща, когато беше на тази възраст. Лицевата структура и издълбаната челюст са почти идентични.

Публикация, споделена от Фондация Рийв (@reevefoundation) на 23 декември 2016 г. в 12:12 ч. PST

Фондацията Reeve не само помага да се намери начин за излекуване на наранявания на гръбначния мозък, но и работиРесурсният център за парализа (КНР), който предлага безплатна информационна подкрепа за жертвите. Съвсем ясно е, че това е причина, която Уил държи много.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Талантлив комик, драматичен актьор, продуцент, писател, блогър и просто бунтовен дух: Джон Кюсак

Популярни Публикации