Жена, която имаше една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от възторг, когато погледне нейното преобразяване

Момчето за преобразяване Кристофър Хопкинс зарадва възрастна жена, когато тя напълно преобрази лицето си. Това беше толкова невероятно преобразяване, че жената просто не можеше да спре да се усмихва.

Ако сте фен на козметичните преобразявания и трансформацията, вероятно сте чували за Кристофър Хопкинс, известен още като Makeoverguy.

Този талантлив гримьор и фризьор е мозъкът зад каналите Makeoverguy в YouTube, в които той споделя преди и след снимки на някои от най-невероятните трансформации.Според уебсайта му Кристофър е бил невероятни хора със своите драматични преобразявания по телевизията, които са получили аплодисменти от хора по целия свят.Той е и човекът за възрастни жени, които искат да си възвърнат младостта. Пример беше тази жена, която искаше да получи контрол над живота си, след като претърпя някои трагични загуби и а 70-годишна дама, която успя да отнеме десетилетия от външния си вид благодарение на силата на грима .

Приемайки нов облик

Кристофър Хопкинс, гримьорът, също помогна на 65-годишна жена да види различна страна от себе си.

Тъй като беше на 15 години, Деби винаги беше с една и съща прическа. А на 65 почувства, че не може да продължи по този път.Жена, която имаше една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от възторг, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от наслада, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има еднаква коса в продължение на 50 години, избухва в смях От възторг, когато тя гледа на нейното преобразяване MAKEOVERGUY / YouTube

Тя смело позволи на Кристофър да направи магията си и резултатът беше абсолютно страхотен. Деби просто не можеше да спре да се смее, когато влезе в новия си външен вид.

Изчезна нейната скучна на вид тъмна коса, която след това беше заменена с по-светъл нюанс на пищни къдрици. Гримът й й придаваше млад и жив вид. И всеки можеше да види, че дори поведението й се промени след нейната трансформация.

Тя каза:

Това беше най-добрият ден, който някога ми се е налагало да се поглезя с нещо.

Одобрение от зрителите

Преобразяването на Деби вдъхнови положителни думи от феновете.

Джейми Хамилтън написа:

МНОГО ПРИЕТНА, извадете нейната вътрешна, както и външна красота.

Стейси Салинас обичаше косата:

Толкова сладко! Сега косата й съвпада с нейната личност. Тя изглежда толкова по-млада! Хубава работа!

Жена, която имаше една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от възторг, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от наслада, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има еднаква коса в продължение на 50 години, избухва в смях От възторг, когато тя гледа на нейното преобразяване MAKEOVERGUY / YouTube

Джоузи Пътешествие коментира:

Тя изглежда сладка, жизнена и младежка. Обичай ме страхотно разкритие. Този беше възхитителен. Разтърси се, приятелко!

Франческа Мос похвали стилиста:

Харесва ми как Кристофър извежда най-доброто от всички дами, не само техните велики личности, но и външния им вид и желание за живот.

Жена, която имаше една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от възторг, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има една и съща коса в продължение на 50 години, избухва в смях от наслада, когато гледа нейното преобразяване Жена, която има еднаква коса в продължение на 50 години, избухва в смях От възторг, когато тя гледа на нейното преобразяване MAKEOVERGUY / YouTube

Повечето хора харесаха новия облик на Деби и просто гледайки видеото, можете да разберете защо.

Необходима е известна доза вяра и смелост, за да промените външния си вид, който носите от десетилетия. Работата е там, че промяната може да бъде страшна, но когато не предприемете скока, може би никога няма да разберете какви велики неща могат да ви сполетят. Така че похвала на Деби, че излезе от зоната си на комфорт.

Резултатът е невероятен, не би ли казал?

Съвети за грим Идеи за грим Красота
Популярни Публикации