„Чудната жена“ Линда Картър има прекрасна 28-годишна дъщеря и приличат на сестри

Последната актуална новина „Чудната жена“ Линда Картър има прекрасна 28-годишна дъщеря и те изглеждат като сестри във Фабиоза

Линда Картър, Мис Свят Америка 1972 и Чудна жена звезда, навърши 67 години през 2018 г. Тя е щастливо омъжена майка на две деца и порасналата й дъщеря много прилича на нея!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) на 13 май 2018 г. от 10:15 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Кейт Бекинсейл е пораснала и е плюещ образ на нейната зашеметяваща майкаДъщерята на Линда, Джесика

Линда, която е актриса, певица и модел, се омъжва за адвокат от Обединеното кралство Робърт А. Олтман през 1984 г. Четири години по-късно, през 1988 г., двойката посреща първото си дете, сина Джеймс. Второто дете на Линда и Робърт, дъщеря Джесика, пристигна през 1990 г.

Публикация, споделена от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) на 18 юни 2017 г. в 8:31 ч. PDTДжесика израсна в красива млада жена! Нейната биография в Instagram казва, че е адвокат и певица, което означава, че е последвала стъпките на двамата родители. Завършила е юридическо образование в Мичиганския университет.

Вижте тази публикация в Instagram

Толкова щастлива, че прекрасната ми дъщеря Джесика Картър Олтман взе почивка от финала на юридическото си училище, за да лети до Ню Йорк, за да изпее дует с # мама! # горд

Публикация от Линда Картър Официален (@reallyndacarter) 24 Апр 2016 в 7:03 PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Изящно! Внучката на Одри Хепбърн е хипнотизираща красавица, точно като баба

Джесика често публикува сладки снимки с участието на майка си. Двамата много си приличат! А Линда изглежда толкова млада, че би могла да мине като сестра на Джес.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) 3 Май 2017 в 3:04 PDT

The семейството е много близко и често прекарва времето си заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) 26 април 2017 г. в 3:15 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) 10 Фев 2017 в 6:55 PST

Altmans са щастливо семейство

През януари 2019 г. Линда и Робърт празнуват своята 34-та годишнина от сватбата и техният съюз все още е силен . Те живеят в Потомак, Мериленд, в дом, който са построили малко след като са завързали възела.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) на 29 януари 2017 г. в 13:53 ч. PST

Това не е първият брак на Линда. Тя беше омъжена за филмовия продуцент Рон Самуелс от 1977 до 1982 г., което актрисата казва, че е грешка.

Говорейки за брака си с Робърт, Линда разкри в интервю за По-близо седмично че хуморът е част от причината, поради която трае. Тя каза на списанието:

Той ме кара да се смея. Когато вляза в моите подробности, той ме сваля от ръба!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lynda Carter Official (@reallyndacarter) на 5 декември 2016 г. в 13:23 ч. PST

Дали Алтманите не са прекрасно семейство?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Гал Гадот бе отличен за студент в колеж със стипендията „Първо чудо“

Популярни Публикации