Първите оцелели в света седемтеки - 20 години по-късно

- Първите в света оцелели сестемници - 20 години по-късно - Семейство и деца - Фабиоза

Когато Боби и Кени Маккохи имаха първата си дъщеря през 1996 г., те правдоподобно не мислеха какво предстои за тях. Две години по-късно те празнуват рождените дни на своите семплети в шоуто на Опра.

ДНЕС / YouTubeИсторията за произхода

Да имаш бебе не е необичайно, но да имаш седем наведнъж е изключително рядко . Още по-необикновеното е, че всички тези деца оцелеят в пътешествието на раждането.ДНЕС / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Медицинска грешка Близо убитите близнаци на Денис Куейд, но те процъфтяват 10 години по-късноБоби и Кени се опитваха да имат дете и изпитваха трудности при зачеването. След като изпробваха лекарство за плодовитост, те откриха, че случайно са поправили майката природа, като са произвели не само един, но седем плода.

Вероятно се разбира, без да се обяснява, че човешкото тяло не е построено, за да ражда котила, така че лекарите предупредиха двойката, че е малко вероятно всички бебета да стигнат до пълноценно. Всъщност до този момент никога не е имало успешно раждане на септулета.На McCaugheys беше казано, че абортирането на някои от плодовете ще увеличи шансовете за оцеляване на останалите, но двойката отказа, като заяви, че техните религиозни вярвания няма да позволят аборт. През ноември 1997 г. се родиха и седемте бебета. Те бяха девет седмици недоносени, но иначе здрави.

Израстваме заедно.

18 години по-късно всички те са завършили гимназия заедно, но никога не е било лесно за семейството.

Израствайки, двама от тях, Алексис и Нейтън, страда от церебрална парализа . McCaughey’s също имаха късмет на своя страна - къщата със седем спални, в която живееха, им беше дарена и те получиха много други подаръци и дарения.

Това обаче не попречи на Кени и Боби да учат децата на правилния морал - че трябва да работите усилено и да не очаквате да получите нещата безплатно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Стилните близнаци Албино са горди от състоянието си

Бъдещи планове

Всички деца имат собствени мечти, вариращи от преподаване към компютърните науки и те вече са започнали стъпките към своето бъдеще.

Четирима от тях - Келси, Нейтън, Джоел и Натали - бяха приети в университета Ханибал-ЛаГранж в Мисури. Същото училище предлага на всички седем деца безплатно обучение, малко след раждането им. Докато едно от момчетата, Брандън, избра да се запише в американската армия, Алексис и Кенет решиха да посетят Общинския колеж в Де Мойн, който е близо до дома им.

Те бяха развълнувани да потеглят сами, но ще пропуснат другарството си. Интервю от 2015 г. с ДНЕС накара Боби емоционално да погледне назад към нея и живота на семейството си.

Без съмнение те ще останат близо, докато преминават в зряла възраст, а Боби и Кени свикват да имат празно гнездо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Може ли да е водата? 14 знаменитости, които са родители на близнаци

Популярни Публикации