О, леле, това е странно! Джейсън Момоа се облича в костюм на Елвис Пресли за Хелоуин и го заковава

Актьорът Джейсън Момоа се появява във впечатляващ костюм на Хелоуин на Елвис Пресли. И няма съмнение, че е заковал погледа.

Не би трябвало да е изненада, че Джейсън Момоа е голям фен на Елвис Пресли. Феновете получиха кратка представа за това колко много актьорът обожава Краля на рокендрола, когато публикува викове към късната икона през януари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 8 януари 2019 г. в 4:09 ч. PSTВ своя Instagram Джейсън публикува куп снимки на себе си и някои приятели. Но в надписа той започна, като пожела на 'краля' честит рожден ден.О, леле, товаГети изображения / Идеално изображение

Костюмът на Хелоуин на Джейсън Момоа

Наскоро актьорът направи още по-епична почит към легендарния певец с впечатляващ костюм на Елвис Пресли.По време на епизод на Елън за Хелоуин, Джейсън се появи, насочвайки певицата. The Аквамен звезда излезе на аплодисменти и аплодисменти на тълпата, облечена в розов гащеризон на Елвис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от lyvdie (@lyvdie) на 31 октомври 2019 г. в 1:56 ч. PDT

Той също така даде на Елвис емблематична крилата фраза „Благодаря, много благодаря“ и по-късно разкри силните си чувства към добре познатата звезда.Джейсън каза на Елън, че е „обсебен от Елвис“, добавяйки:

Майка ми ме възпита на него и бях толкова обсебен, че си купих мотор като него и си взех стар кадилак от 55-а.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от lyvdie (@lyvdie) на 31 октомври 2019 г. в 2:09 ч. PDT

Актьорът разкри още, че това не е първият път, когато се облича като певец. Той каза, че е носил подобен костюм, когато е бил на 19 години.

Джейсън спомена, че екипът на Елън е отговорен за сглобяването на тоалета му за Хелоуин за три дни за появата му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 7 септември 2019 г. в 12:19 ч. PDT

Поразителен приличащ на Елвис

Докато Джейсън може просто да е фен на работата на Елвис като певец, се оказва, че актьорът може да има нещо съществено общо със звездата.

Преди няколко години потребител на Twitter публикува рамо до рамо снимки на младите Джейсън Момоа и Елвис Пресли, за да покаже колко си приличат двамата.

С толкова поразителна прилика с емблематичния музикант, Джейсън сигурно му е било лесно да нахлузи сложен костюм и автоматично да бъде объркан с Елвис.

Известният актьор със сигурност може да обмисли кариера като имитатор на Елвис с тази скорост. Какъв впечатляващ костюм!

Знаменитости Хелоуин Идеи за облекло
Популярни Публикации