Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедно

В продължение на години зодиакалните знаци са действали като сватовници, преди приложенията за запознанства да станат нещо, така че може би си струва да слушате звездите? Да видим дали сте един от малкото късметлии, намерили своята астрологична сродна душа.

Можем ли доверете се на звездите при избора на нашите партньори в живота? Астрологът Джесика Ланяду вярва, че макар да имаме пълна власт над избора си на любов, нашите зодии действат като подсъзнателно сватовство, тъй като векове наред хората са разчитали на звездите да ги водят, преди приложенията за запознанства да станат нещо разбира се.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноАлексей Савчук / Shutterstock.comИ така, кои зодии правят най-добрите двойки?6 зодии, които трябваше да бъдат заедно

Нека да прегледаме най-добрите двойки според звездите.

Овен и Стрелец

Овен и Стрелец са много сходни в смисъла си за приключения, но също така позволяват на партньора си да си отиде сам за известно време. Такава независимост във връзката е това, което кара тази двойка да продължи цял живот.Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноРоман Самборски / Shutterstock.com

Телец и Дева

Телецът и Девата са и двете знаци на Земята, които се стремят да направят дома си възможно най-удобен. Силата на Телеца позволява на Девата да се отпусне и да отпусне някакъв натиск, докато Девата позволява на Телеца да се чувства контролиран, за който те жадуват. Това е един от най-съвършените в духовно отношение двойки.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заеднорозова панда / Shutterstock.comБлизнаци и Везни

Близнаци и Везни също споделят елемент. В този случай това е въздух. Везните имат много голямо любопитство към човешката природа, което е страхотно оттогава зодия Близнаци са толкова сложни. Освен това и двата знака са изключително общителни и обичат да се забавляват, а това е необходимо, защото не искате Близнаците да скучаят.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноDzhulbee / Shutterstock.com

Рак и Риби

Раковите заболявания са много уязвими, ако обичат, обичат изцяло, ето какво риба търсят. Ако тези двама се срещнат, има шанс да изградят най-силната и поддържаща връзка там.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноСмях / Shutterstock.com

Лъв и Водолей

Водолей често се бори да се свърже с хората и само победителят на Лъв му позволява да стигне до Водолей. И двамата ще се чувстват невероятно постигнати в тази връзка, но за тях е лесно да влязат твърде много един в друг и да изключат всички останали.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноОлена Якобчук / Shutterstock.com

Скорпион и Козирог

Скорпионът и Козирогът са абсолютно езда или умрат заедно. Скорпионът оценява лоялността преди всичко, а Козирогът е тук, за да задължи. Тези двамата са идеални за взаимно изпълнение и ще се радват много много.

Написано в звездите: 6 двойки от зодиака, които са предназначени да бъдат заедноMonkey Business Images / Shutterstock.com

Вие ли сте от малкото късметлии, които вече са получили партньора си? Кажете ни своята и зодията на партньора си!

Връзки
Популярни Публикации