'Y&R' Star Melody Томас Скот споделя удивително проста тайна на трайния си брак със съпруга си Едуард

Последната актуална новина 'Y&R' Star Melody Томас Скот споделя удивително проста тайна на трайния си брак със съпруга Едуард във Fabiosa

Някои хора вярват, че романтиката с човек, с когото работите, е рецепта за катастрофа, но има толкова много страхотни двойки, чиято трайна любов се противопоставя на този стереотип! Младите и неспокойните звездата Мелоди Томас Скот и съпругът й Едуард Скот са едно от тези дуети.Преди да се срещне с Едуард, Мелоди нямаше късмет в брака. Била е женена два пъти и двата брака са продължили само няколко месеца. Но целият й възглед за връзките и романтиката се промени, когато срещна Едуард, който беше изпълнителен продуцент Y&R .В началото и двамата бяха леко предпазливи да имат романтика, тъй като работеха заедно. И двамата имаха деца от предишните си връзки, така че как биха приели децата?Но Мелодия и Едуард опитаха и осъзнаха, че си заслужава!

Двойката завърза възела през 1985 г. и няколко години по-късно приветства още едно дете в комбинацията, което ги направи петчленно семейство. И, вярвайте или не, бракът им продължава да е силен след повече от три дълги десетилетия!Трите им очарователни дъщери - Дженифър, Александра и Елизабет - са напуснали гнездото на родителите си, така че Мелодия и Едуард сега живеят тих и щастлив живот в дома си в Бевърли Хилс.

Чудите ли се какво ги прави последни? Въпреки че те наистина се събраха, когато работеха по Младите и неспокойните , те си дават пространство помежду си, когато е необходимо, което поддържа пламъка да гори.

По време на явяване на Разговорът , Мелодия призна, че са прекарали много време разделени, след като са продължили да работят в различни шоу програми, така че това е било достатъчно, за да започнат да си липсват. Тя каза на панела:

Съпругът ми е продуцент, срещнахме се в шоуто. Той продуцира „Дръзки и красиви“, аз „Млади и неспокойни“ и наистина не се виждаме много!

Мисля, че може би това е нещо хубаво, защото сме толкова заети, че имаме свои собствени предавания ... Винаги се опитваме да играем догонващо.

Работи добре за тях повече от три десетилетия и можем спокойно да очакваме да продължат още много години!

Популярни Публикации