Година на кучето - зодиакална любов, съвместимост и личност

Китайски зодиак за кучета: характеристики, дати и др. 11 -тото животно в китайския астрологичен списък е кучето. Последната година на този знак е 19 февруари 2018 г. - 04 февруари 2019 г. Годината на кучето ще се върне на 3 февруари 2030 г. - 22 януари 2031 г. Знакът е знак за полярност на Ян. Управляващата планета е Сатурн. Земята е основният елемент. Точно както характеристиките на животното, за което е кръстен астрологичният знак, включват лоялност до крайност, така и индивидът, роден в Годината на кучето, винаги ще има желание

Китайски зодиак за кучета: характеристики, дати и др

11 -тото от Животните в списъка на китайската астрология е Кучето. Последната година на този знак е 19 февруари 2018 г. - 04 февруари 2019 г. Годината на кучето ще се върне на 3 февруари 2030 г. - 22 януари 2031 г. Знакът е знак за полярност на Ян. Управляващата планета е Сатурн . Земята е основният елемент. Както характеристиките на животното, за което е кръстен астрологичният знак, включват лоялност до крайност, така и индивидът, роден в Годината на кучето, винаги ще бъде готов да бъде на разположение, за да слуша и да съчувства. Неговата западна астрологична част е тази на Паундов знак .Година на кучето

1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Любов

Характерното, което е най -желателно да ги заинтересува и те обичат да печелят в една връзка, е мястото, където има добър баланс и за двамата партньори в сдвояването. Почти винаги са доста щедри и лоялни. Елементът на любовта прави тези хора още по -честни и прями. Негативната страна на тези хора в романтичните отношения е, че те са склонни да бъдат притеснителни. Те не могат да се отпуснат и да се насладят на връзката. Индивидът предпочита да създаде приятелство и да го остави естествено да се превърне в романтична ситуация. Тези хора, веднъж ангажирани, ще бъдат лоялни и верни на партньора си.

Съвместимост на кучето

Китайската астрологична философия казва, че любовната съвместимост на кучешки тигър и любовна съвместимост на кучешки кон са много вероятно да бъдат успешни. Лоялността на Кучето и ангажираността да накара една връзка да работи добре се съчетават със силата и командващо присъствие на Тигъра . Друга вероятна комбинация за тези, които търсят добра съвместимост, е тази на любовната съвместимост на Dog Horse. Конят има страст да запали връзката, докато Кучето осигурява разбирането и комфорта се наслаждава на Коня .

Личността на кучето

Личността им е известна със състрадателна и даряваща природа. Те винаги са първи на сцената с подкрепа, съвети и мили думи за семейството и приятелите. Те могат да слушат съчувствено приятел, който се нуждае от състрадателно рамо или внимателно ухо. Те са тези, които знаят повече за приятелите си, отколкото приятелят разбира за себе си. Това е така, защото те са изключително внимателни слушатели. Те могат да бъдат толкова внимателни, че да станат донякъде поразителни за другите. Понякога те могат да се разглеждат като любопитни, но те наистина означават добре.кариера

На хората, родени в Годината на кучето, може да се има доверие да правят това, което обещават. На тези хора може да се вярва, че не разкриват чувствителна информация. Успешната им кариера се нуждае от ясно описание на длъжността и крайната цел, за да разберат параметрите. Надеждността и стабилността на тези хора означава, че те могат да се доверят на работодателите и надзорните органи, за да изпълнят това, което се ангажират да направят. С високо ниво на ангажираност към мир, хармония и приятелски отношения, те ще накарат групите да работят по -добре заедно на работното място. Те ще функционират най -добре като свещеник, медицинска сестра, изследовател, социален работник или други професии от възпитател.

зодия куче

Известни хора, родени в годината на Кучето

Queen Latifah, Mariah Carey, Vince Vaughn, Redman, Tionne 'T-Boz' Watkins, Andre Agassi, Uma Thurman, Naomi Campbell, Beck, Jennifer Lopez, Fat Joe, Fred Durst, Matt Damon, Warren G, DMX, Madonna, David Боуи, Доналд Тръмп и др.

Какъв вид куче зодия сте?

Метално куче

Достоен и принципен, този уверен куче е онова, което тибетците наричат ​​Железното куче- с право, тъй като този страховит герой има непоносима воля и безспорна лоялност. Когато е взел решение за кауза, която смята за достойна, той вярно я преследва със смелост и убеденост, силно критичен и нащрек за всякаква нечестна игра или несправедливост - неща, които презира със страст. Той има тежка умствена дисциплина и когато се сблъска с препятствия, е в състояние да прояви безмилостност, за да заличи всичко, което му пречи.

Водно куче

Елементът на водата има успокояващ ефект върху това интуитивно куче, създавайки по -спокоен, лесен и либерален характер. По-малко откровена и дисциплинирана от колегите си кучета, тя е склонна да се отдаде прекалено на себе си и на близките си и би се възползвала от проявяването на малко повече контрол и върху финансите си. Тя обаче има убедителен и привлекателен начин за себе си и ще бъде известна със своята справедлива преценка и поразителна красота.

Дървено куче

Държавен Джент (или Дама) по душа, това изискано и честно Куче е най -щастливо, когато е заобиколено от нежната красота на природата, а домът му често ще бъде украсен с красиви неща - удобни и винаги приветливи. Сърдечен, трудолюбив и винаги се стреми да се усъвършенства, той е талантлив в общуването с хора от всички сфери на живота, използвайки здравия си разум и искреността, за да го постигне.

Огнено куче

Това привлекателно и магнетично привлекателно куче е животът на парти, изключително популярен и идеалистичен. Не е човек, който да предаде ново приключение, той ще се разбунтува, когато бъде възпрепятстван или нападнат, и без колебание ще изпълнява всякакви заплахи, които отправя. Смело и изразително, това куче за привличане има високи идеали и упоритост за изграждане на успешна кариера, но би имало полза от търсенето на съвет от по-възрастен наставник. За щастие, Кучето в него все още успява да го държи смирен и приземен въпреки многобройните му постижения.

Земното куче

Достойно, бавно и методично, това реалистично Куче е човек на почтеността. Той говори направо от сърцето си с поразителна искреност и е търсен за своите разумни, честни и справедливи съвети. Талантлив и проницателен с финансите си, това морално Куче ще стигне далеч в кариерата си, като никога няма да позволи на поражението или славата да му дойдат в главата. Той обаче може да бъде упорит и да изисква другите да проявяват същата отдаденост и принципни нагласи, с които той лоялно живее.

Кучешки хороскоп

Тази година трябва да се пазите от скрити вреди. Лошата енергия няма да ви навреди директно; идва и атакува като партизан. Така че трябва да предприемете проактивни действия, за да предотвратите да се случат лоши неща върху вас.

Кариера (4/10)
Тази година ще срещнете много препятствия в кариерата си. Вашите началници ще ви окажат голям натиск, свързан с работата. Има и много хора, които ревнуват от вас, ще подкопаят работата ви. Наистина трябва да определите кои са вашите приятели и кои са вашите врагове.

Пари (5/10)
Имате среден финансов късмет. Това не е добра година за инвестиране. Не участвайте в хазартни дейности. Нечетното е срещу вас.

Здраве (4/10)
Като цяло това е здравословна година за вас. Трябва да си починете, за да предотвратите износването. Пазете се и от инфекциозни заболявания.

Любов (8/10)
Това е добра година за подобряване на връзката ви. Тези, които имат връзка, може да се оженят тази година. Тези, които вече са женени, ще раждат бебе. Също така, за тези, които вече са женени, пазете се от брачна връзка. Ако сте самотни или самостоятелни, ще имате много преследвачи, от които да избирате.

Следващо зодиакално животно: Прасето

Какво е вашето мнение за зодия Куче? Коментирайте по -долу

https://en.wikipedia.org/wiki/Dog_(zodiac)

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации