„Никога не се знае!“: Упи Голдбърг накрая споделя как се е справила със смъртта на единствения си брат

Последната актуална новина „Никога не знаеш!“: Упи Голдбърг най-накрая споделя как се е справила със смъртта на единствения си брат във Фабиоза

Всеки говори за преодоляване на изгубените с терапия, медитация и просто пускане. Но тези, които са преживели такава трагедия, могат да кажат, че изцелението идва само по най-неочакваните начини. Упи Голдбърг споделя от собствения си опит как е работило за нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Luvhergurl (@ luvhergurl.415) на 13 май 2019 г. в 23:59 ч. PDTУпи и единственият й по-малък брат, Клайд, са отгледани от самотната си майка Ема Джонсън, родена Харис. Те живееха в жилищен комплекс в Ню Йорк. Г-жа Джонсън свърши много работа, за да свърже двата края. По-рано тя кърмеше и учеше да дава най-добрия живот на децата си.Как Уупи се справи с кончината на Клайд?

На 13 май 2015 г. Клайд Джонсън почина, след като страда от мозъчна аневризма. Той беше на 65. Упи трябваше да се втурне в Калифорния, за да се сбогува с единствения си брат и сестра. От време на време той работеше като неин шофьор на снимачни площадки. Когато се върна в шоуто си Гледката , тя седеше със своите съ-домакини, за да го запомни.Нейните колеги я нарекоха „капитан на кораба“ и я приветстваха обратно. Тя отвърна с благодарност на него като „Никога не се знае“. Упи продължи да разкрива как се е справила със смъртта на Клайд. Това не беше фалшиво съчувствие от здравните институции.

Всъщност тя се натъкна на светилище в Лос Анджелис, посочено от нейния приятел, което не съжалява за нейната трагедия или нещо друго. Те просто я уважаваха и накрая тя се научи да празнува живота на Клайд, вместо да оплаква изтичането му.Смъртта на майка им

Загубата на брат й я удари силно, тъй като вече бяха загубили майка си през 2010 г. Ема страда от тежък инсулт. След нея Уупи си помисли, че ще бъде добре, защото е имала Клайд с нея. Сега тя разчиташе на подкрепата на своите фенове и на всички, които се грижат за нея.

Упи е показал смелост по необикновени начини. Предпочита да продължи към тези, които все още я обичат и са в живота ѝ. Споделете това и изпратете най-добрите си пожелания на силната дама.

Популярни Публикации