Младият Джейсън Стейтъм изглежда неузнаваем с дълга коса: Видео

Джейсън Стейтъм с коса изобщо не прилича на себе си!

Когато феновете видят младия Джейсън Стейтъм с коса, те не могат да разпознаят актьора, който е известен със своята емблематична „плешивост“. Искате ли да видите и космат Стейтъм?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Стейтъм (@jasonstatham) на 28 юни 2019 г. в 23:52 ч. PDTПодписването на плешивия поглед на Джейсън Стейтъм

През последните години, красив Джейсън Стейтъм се превърна в един от водещите холивудски актьори. Феновете се подреждат, за да гледат нов филм с участието на този сърцебиец.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Стейтъм (@jasonstatham) на 28 септември 2019 г. в 21:02 ч. PDT

Актьорските му умения направиха Стейтъм звезда от най-добрите блокбъстъри на Холивуд. Но талантът на Джейсън не е единственото нещо, което го прави победител в сърцата на жените.Плешивата глава на Джейсън Стейтъм се превърна в визитна картичка на Транспортер актьор. Ако поискате някой да назове името на най-признатия плешив мъж, без съмнение мнозинството ще назове Джейсън Стейтъм.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Стейтъм (@jasonstatham) на 25 юли 2019 г. в 22:49 ч. PDT

Джейсън Стейтъм с коса

Плешивата глава на Стейтъм е неразделна част от неговия образ. Ето защо хората почти забравиха как изглежда Джейсън с коса.За щастие някои снимки и видеоклипове на Джейсън Стейтъм с коса все още са достъпни в интернет. Разгледахме ги и трябва да кажем - едва ли бихме могли да разпознаем актьора в неговите обратни снимки. А ти?

Коментари на фенове

Също така искаме да си припомним думите на Стейтъм за важността на следването на мечтите, независимо от всичко.

Като професионален плувец, Джейсън веднъж каза:

Въпреки упоритата работа, разочарованието от това, че не спечелих медал, ме направи по-дисциплиниран, научи ме да се съсредоточа върху упорита работа и реших за успеха на бъдещите ми начинания.

Златни думи!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Стейтъм (@jasonstatham) на 27 май 2019 г. в 20:46 ч. PDT

Джейсън Стейтъм несъмнено е най-известната холивудска плешива знаменитост! Или може би предпочитате Стейтъм с коса повече? Моля, споделете вашите мнения в коментарите.

Знаменитости
Популярни Публикации