Звездата на „Младите и неспокойните“ Жана Купър беше горда майка на три деца, които тръгнаха по нейните стъпки

Познаваме предимно Жана Купър с невероятното й представяне на матриарха Катрин Ченслър в известната сапунена опера „Младите и неспокойните“.

Познаваме предимно Жана Купър с нейното невероятно изображение на матриарх Катрин Ченслър в известната сапунена опера Младите и неспокойните .

Гети изображения / Идеално изображениеЗа съжаление, актрисата вече няма да ни радва с изпълнението си, тъй като тя почина през 2013 г. от неразкрита болест. Тя беше на 84 години.Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Купър вече не е с нас, нейните три невероятно талантливи деца поддържат наследството й живо.Всички те са актьори

Купър беше женен за телевизионен продуцент Хари Бернсен-младши 23 години, преди двамата да се разведат. Двойката имаше три деца заедно, двама сина, Корбин и Колин, и една дъщеря Карън.

Всички те последваха стъпките на известната си майка и станаха актьори. Най-големият, Корбин Бернсен, спечели слава, след като изобрази Арни Бекер в хитовия сериал Закон Л.А. където имаше късмет да играе два пъти с майка си.Шоуто продължи 8 години, помагайки на Корбин да спечели много номинации за награди. Той успя да запази стабилна кариера във филмовата и телевизионна индустрия, която продължава повече от три десетилетия. През последните години Корбин дори се опита като режисьор и продуцент / сценарист.

Колин Бернсен е известен най-вече с работата си във филми като Господин съдба , Мръсен въздух , и Дона при поискване където играеше с брат си.

Най-младата от трите Карън Бернсен е известна с филма Пътуването . Тя също се появи в няколко епизода на Младите и неспокойните редом с Жана.

Триото все още липсва на майка си. Корбин сподели, че е било изключително трудно и предизвикателно, след като я е загубил. Жана беше голяма част от живота на децата си и най-големият им поддръжник.

Сега те трябва да разчитат един на друг. Но споменът за Купър винаги ще живее в сърцата им.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Никол Кидман изглежда като дива от 60-те години благодарение на винтидж рокля и стилен аксесоар на седмицата на модата в Милано

Знаменитости Деца
Популярни Публикации