Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да си мислите

На практика има хиляди опции за мелодия, така че когато изберете такава, това всъщност не е неосъзнато движение. Знаеш какво правиш. И този звук може да каже много за това кой си.

Представете си това: телефон изгасва точно по средата на офис среща и звукът на мелодията пронизва въздуха. Сега ни кажете, че не преценявате веднага собственика на устройството въз основа на звука, който чувате. Оказа се, че не сте сами. Но повече за това по-късно.Как мелодиите промениха играта

Първо, бяхме изумени от изобретението на мобилния телефон. Тогава започнахме да получаваме безкраен избор за звуците, които показват, че някой се опитва да се свърже с нас. И днес има милиони възможности за избор на мелодии. Не е ли просто чудесно време да си жив?

Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеDmytroZinkevych / Shutterstock.com

Изследователи установи, че до 96% от американците притежават мобилен телефон и според CNN , мелодиите бяха наистина огромни преди много години, тъй като бяха един от първите аудио продукти, които можеха да бъдат закупени чрез мобилните ви телефони.

Преди смартфоните да се превърнат в онлайн покупки, социални медии и да се актуализират текущите събития, мелодията беше почти най-вълнуващото нещо за притежаването на мобилен телефон. И дори днес хората избират опциите си за обратно извикване въз основа на своите уникални предпочитания.Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеЖивица Керкез / Shutterstock.com

Какво казва вашата песен на звънене за вас?

Звукът, който се чува от телефона ви, когато някой ви се обади, казва много за това кой сте. Ето някои опции и възможното съобщение, което изпращат.

1. Най-актуалната хитова песен : От една страна, създава се впечатлението, че мелодията ви за звънене е много важна за вас, защото предполага, че трябва да я сменяте много често, за да сте в крак с тенденциите. Много младежи (или тези, които са млади по сърце) са виновни за това, тъй като това обикновено означава, че имат много време под ръка.

Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото може да мислитеНовият мобилен телефон iPhone X със страница за паролаNeirfy / Shutterstock.com

2. Коледни песни през април : Вероятно не сте най-продуктивният или фокусиран човек.

3. Вашият собствен глас : Тези, които правят мелодии от собствения си глас, са доста самоуверени. Но от гледна точка на другите, те могат да бъдат считани за обсебени от себе си и малко досадни. Това беше според изследвания направено от Tesco mobile.

4. Завинаги при вибрация или безшумност : Вероятно сте супер заети и мразите да ви притесняват от телефона.

Твоят тон на звънене може да разкрие много повече за личността ти, отколкото можеш да мислиш Твоят тон на звънене може да разкрие много повече за личността ти, отколкото може да мислиш - Твоят тон на звънене може да разкрие много повече за личността ти, отколкото може да мислишfranz12 / Shutterstock.com

5 . Механични камбани, Луда жаба или други целенасочено нелепи мелодии : Имате чувство за хумор и изпитвате удоволствие от досадни хора, но като цяло хората не го оценяват, TheTelegraph опини.

6. Класически рок тон : Вероятно сте наистина зрели и вероятно не сте променили мелодията на звънене от години.

Изследването на Tesco също показа, че хората ви преценяват въз основа на избора на мелодия. За проучването бяха анкетирани повече от 1000 потребители на телефони и беше открито, че хората, които използват стандартните мелодии, се считат за „неохладени“.

Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеAbraksis / Shutterstock.com

Какво разкриват за вас вашите музикални предпочитания

Ако вашият тон на звънене е песен, тогава вероятно сте избрали един от любимите си. И този избор също може да разкрие някои факти за вашата личност.

Изследване, публикувано в Вестник за личността и социалната психология открили, че хората реагират на различни видове музика въз основа на техните личности. Например, по-авантюристичните и разкрепостени хора често отиват на блус, класика, джаз и фолк жанрове.

Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеВашата мелодия може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеЕлегантна жена, пееща в пъстър дим, отблизоАфрика Студио / Shutterstock.com

От друга страна, приятните и с ниска поддръжка слушатели могат да избират измежду поп, религиозни, фънк, танцови, електронни и соул.

Има и изследвания, които показват, че изборът на музика на хората отразява такива части от тях като тяхната възраст и ценности.

Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислите Вашият тон на звънене може да разкрие много повече за вашата личност, отколкото можете да мислитеProstock-studio / Shutterstock.com

Информация като тази показа, че много решения, които правим като хора, разказват много повече за това кои сме, отколкото нещата, които казваме. Така че, ако целта ви е да направите добро впечатление или се опитвате да ви видят по определен начин, трябва да помислите за нещо повече от това, което носите или казвате. Неща като песента, която слушате, и тонът, който изскача от телефона ви, могат да ви накарат да бъдете съдени много преди хората да ви опознаят.

Мобилни телефони
Популярни Публикации