Дъщерята на „Зорро“ на Гай Уилямс израсна в невероятно красива жена и последвана по стъпките на баща си

Последната актуална новина Дъщерята на звездата на Гай Уилямс 'Zorro', израснала в невероятно красива жена и последвана по стъпките на баща си във Фабиоза

Гай Уилямс беше много талантлив актьор, известен главно с ролите си в телевизионни сериали Лисица , Бонзана , и Изгубени в Космоса .Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки че никога не е успял да постигне статут на филмова звезда, Уилямс е бил много разпознаваема личност, особено благодарение на добрия си външен вид и невероятна харизма.Гети изображения / Идеално изображение

Безспорната красивост на Гай му помогна да направи успешна кариера в света на модата. По време на един от концертите си по модел той се запознава с Джанис Купър и двамата се влюбват.Гети изображения / Идеално изображение

Двамата се ожениха и имаха 2 деца заедно, син Гай Стивън Каталано и дъщеря Антоанета Каталано, по-късно известна като Тони Уилямс. Тони наследи прекрасния външен вид и страстта си към актьорството на баща си.

Истинска красота

Гай и Джанис посрещнаха единствената си дъщеря Тони на май 1958 г. Като порасна, тя се заинтересува от актьорската кариера на баща си и реши да продължи и нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тони Уилямс (@toniwilliamsz) на 1 септември 2018 г. в 22:15 ч. PDT

Точно като Гай, тя спечели най-голямо признание, след като се появи в телевизионни предавания. Най-известните роли на Тони са в сериала T.J. Хукър и Многопрофилна болница .

Тя също се появи заедно с Ерик Робъртс и Карол Бейкър във филма от 1983 г., наречен Звезда 80 . Освен актьорско майсторство, Тони потапя пръсти в други аспекти на киноиндустрията, докато работи като писател и продуцент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тони Уилямс (@toniwilliamsz) на 4 декември 2018 г. в 11:51 ч. PST

Изглежда, че тя е имала много близки отношения с покойния си баща. Тони често споделя снимки с връщане с него в профилите си в социалните медии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тони Уилямс (@toniwilliamsz) на 17 юни 2018 г. от 12:45 ч. PDT

Имайки майка и татко, които са работили като модели, не е изненадващо, че Тони наследи най-добрите им черти. Тя определено е зашеметяваща, не мислите ли?

Популярни Публикации